Resultaatgericht

Ons motto is: het is pas schoon als ú het schoon vindt.
U bepaalt het kwaliteitsniveau, wij maken het schoonmaakprogramma en voeren de benodigde schoonmaakacties uit.

VINZ betekent value for money.
Dat doen we met energieke uitvoerders die de verantwoordelijkheid krijgen voor een object. Zonder dure tussenlagen als objectleiding en managers. Dit geeft de uitvoerders een sterk gevoel van betrokkenheid en maakt ze meer dan gemiddeld gemotiveerd om ‘hun’ klanten de beste service te leveren.

Externe kwaliteitscontroleurs bezoeken regelmatig de panden. Zo borgen we de afgesproken schoonmaakkwaliteit.

Directe communicatie

Bij ons krijgt u voor alle voorkomende zaken rond de opdracht meteen de beslissingsbevoegde gesprekspartner aan de lijn.

We werken met één eindverantwoordelijke die met u meedenkt: van offerte en meerwerk tot contract en kwaliteitsevaluatie. En aangezien wij niet alleen schoonmaak, maar ook onderhoud zoals schilderwerk en glasbewassing uitvoeren, kunnen we alles zo efficiënt mogelijk op elkaar afstemmen.

Wij vinden dat belangrijk omdat het de basis is voor een goede langetermijnrelatie. Continuïteit in kwaliteit. Snel schakelen en geen zorgen. Onze energie en kwaliteit zit in de uitvoering in uw panden, niet in een duur kantoor en managementlagen. U kunt uiteraard rekenen op adequate administratieve afhandeling.