Vincent Visser richtte het bedrijf op in 2011. Zijn missie: kwalitatief en qua efficiency de beste matches maken tussen onderhoudsspecialisten en opdrachtgevers. Hierdoor kan VINZ Totaalonderhoud snel schakelen en garant staan voor een vakkundige uitvoering van het werk.

Inmiddels is VINZ Totaalonderhoud uitgegroeid tot een gevestigde naam onder woningcorporaties, vastgoedeigenaren en –beheerders in de Randstad.

Naast onze teams voor schoonmaak, glasbewassing, schilderwerk en timmerwerk, heeft VINZ Totaalonderhoud een omvangrijk, sterk netwerk van andere onderhoudsspecialisten die we kunnen inzetten. Wij kunnen u kortom op veel meer terreinen dan onze core business van dienst zijn.

Resultaatgericht

Ons motto is: het is pas schoon als ú het schoon vindt. U bepaalt het kwaliteitsniveau, wij maken het schoonmaakprogramma en voeren de benodigde schoonmaakacties uit.

Directe communicatie

Bij ons krijgt u voor alle voorkomende zaken rond de opdracht meteen de beslissingsbevoegde gesprekspartner aan de lijn. We werken met één eindverantwoordelijke die met u meedenkt